BVL Fighting
Bushido van Leeuwen

Bushido van LeeuwenBVL Fighting is een vechtsportschool die zich voornamelijk focust op het (Goju-Ryu) karate in de omgeving Geldermalsen. Naast het karate bieden wij sindskort ook kickboksen aan. Onze dojo (sporthal) bevindt zich midden in Geldermalsen, namelijk in de middelbare school, De Lingeborgh. 

Wij verzorgen karate aan iedere leeftijdsgroep, zelfs al vanaf 4 jaar oud. Met in totaal 200 leden en 3 sensei's (leermeesters) geven wij op 3 verschillende dagen karateles. Op de dinsdag, woensdag en vrijdagavonden wordt er hard gewerkt, gezweet en vooral veel plezier gemaakt tijdens de BVL Fighting lessen. Onze focus ligt niet alleen op het aanleren van motorische vaardigheden zoals een stoot en een schop maar ook op het gebied van mentale en sociale weerbaarheid. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de karateka.

Op de woensdagavonden bieden wij twee uur kickboksen aan voor verschillende leeftijdsgroepen (12+ & 16+). BVL Fighting start pas met kickboksen vanaf 12 jaar en ouder. Wij vinden dat kinderen op jongere leeftijd een betere basis kunnen leggen bij het karate.

Mocht u interesse hebben in een proefles karate of kickboksen klik dan hier.
Dojo

Onze dojo bevind zich midden in het bruisende Geldermalsen, namelijk in De Lingeborgh.Lesrooster

Op dinsdag, woensdag en vrijdag verzorgen wij voor alle leeftijdsgroepen karate.


Proefles 

 Iedereen is altijd welkom voor één of meerdere vrijblijvende proeflessen.

  SocialsContact